Искам да ви споделя първия си сблъсък с близуу.
Значи, включиха ме преди около 2 седмици, пакет 130 канала, заедно с всички ХД канали. Купих си HDMI кабел както ме посъветваха някои съфорумци тук и всичко беше супер - картина, сигнал...
Днес по едно време разбрах от жена ми, че освен първите 7 канала, други няма. Звъннала и й казали, че трябва да се подпише договор и да се заплати първата сметка, като задължително това трябва да се случи в техен офис (аз се бях регистрирал в ерау). Както и да е, отивам аз в офиса им, продиктувах си чинно необходимата информация и излезе проблемът. Нямало ме било в тяхната база, трябвало да отида в офиса им на НДК, там ме имало. ОК, не ми е много удобно, но ще отида какво да правя. Да ама не, следващото изречение, което чух беше "Ооо ама той днес не работи". Преглътнах факта, че тази вечер няма да гледам каквото ми душа сака и че утре ще се разхождам до НДК. Викам и ОК, давай да подписвам договора. Попълни всичко тя, ударих един подпис, при което тя ми казва "Нали знаете, че първите 2 месеца са ви безплатни?"
Викам, хубаво де, за чий тогава трябва да се разхождам до НДК, какво да плащам там?
Млъкна и ме погледна като гръмната, след което изцеди "съжалявам, нищо не мога да направя".
Взех си договора, прибрах се и звъннах на телефона за връзка. Издекламирах си проблема и ми казаха, че до 20мин ще ми възстановят каналите.
Чакам с нетърпение и се надявам наистина това да се случи.